2011. május 26., csütörtök

Biológia könyvek érettségire, 3 könyv 1 csomagban - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Biológia segédkönyvek 3 könyv 1 csomagban eladó!
Érettségi esszék nagykönyve Biológia
Tartalom:
70 mintaesszén keresztül dolgozza fel a biológia tananyagát.
Ajánló:
"Biológiából esszét írni? A kétszintű biológia érettségin már ezzel a kihívással is szembe kell nézniük az érettségizőknek. Esszét írni pedig nem könnyű irodalomból és történelemből sem - természettudományi tárgyból pedig különösen nehéz.
Hiszen nem elég pontokban felsorolni a kijelölt téma tényeit, összefüggéseit, hanem jól tagolt, világos mondatok és bekezdések segítségével kell teljesen bemutatni a feladatul kapott témát. E kihívást az teljesítheti sikerrel, aki több mintaesszével találkozott már, és elsajátította azok formai és tartalmi elvárásait, valamint ő maga is több esszét írt meg, gyakorlatban is kipróbálva azt, amit elméletben elsajátított.
Erre ad lehetőséget e gyűjtemény. a mintesszék feldolgozzák a tanagyag legfontosabb témaköreit, és segítségükkel ellenőrizhető az önállóan megírt esszéfeladat is.
Szerző: Horváthné dr. Hidegh Anikó
Lektor: Szerényi Gábor
Kiadó: FISZ Érettségi, Felvételi és Nyelvvizsga Szakkiadványok Szerkesztősége
Kinek szól: Biológiából érettségizőknek (közép- és emelt szintre egyaránt)
Oldalszám: 148
Méret: A4
Kötés: ragasztókötés
Nyomda: Kapitális
Próbaérettségi nagykönyv Biológia
120 komoly perc feleletválasztós és feleletalkotó feladatok társaságában. Ez a legjobbaknak sem sikerül úgy, hogy előtte nem oldottak meg ilyen feladatokat. Ahhoz tehát, hogy jól sikerüljön az érettségid, nem árt gyakorlatot szerezni az ilyen típusú feladatok megoldásában. Ezt a célt szolgálja e gyűjtemény: 8 középszintű, az érettségi követelményeknek mindenben megfelelő feladatsor kínál lehetőséget az írásbeli feladattípusainak alaposabb megismerésére, gyakorlására.
Oldalszám: 42
5000 feladat biológiából
Ez a feladatgyűjtemény az MKM által hivatalosan elfogadott Biológia II-IV. tankönyv és a Biológia album képanyaga alapján készült. Így tanulásra kiválóan alkalmas, mert csak olyan feladatokat tartalmaz, amelyeknek ténybeli alapja a tankönyvekben és az albumban megtalálható. Megkönnyíti az ismeretek ellenőrzését, mert témakörönként és a teljes gimnáziumi tananyag elsajátítása után összefoglaló feladatlapok megoldásával mérhetik tudásszintjüket a tanulók. Hasznos: a diáknak, ha dolgozatra, versenyre, érettségire vagy felvételire készül; a szülőknek, ha ellenőrizni kívánják gyermekük előremenetelét; a tanárnak, ha dolgozatokat vagy gyakorlófeladatokat akar összeállítani.
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Sorozat: CALIBRA KÖNYVEK SOROZAT
Oldalak száma: 344
Borító: FŰZVE
Súly: 430 gr
ISBN: 9789631623789
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2004
A könyvek jó állapotúak, keveset használták! Nagy segítség lehet a tanulásban!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 13:25
. Biológia könyvek érettségire, 3 könyv 1 csomagban - Jelenlegi ára: 3 500 Ft