2011. május 31., kedd

Friedrich Klára: Kőbe vésték, fába rótták.. - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kőbe vésték, fába rótták... A könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
A szerzőpáros a rovásírás elterjesztésének legelkötelezettebb hívei közé tartozik. Könyvükben a Magyar Demokratában megjelent, illetve eddig napvilágot nem látott írásaikat adják közre. Friedrich Klára vegyes tartalmú írásai a rovásírás hivatalos és nem hivatalos kutatásának anomáliáit, alkalmazásának lehetőségét (így pl. a diszlexiában), illetve a magyar őstörténet sajátos interpretációit kínálják egyes régészeti leletek kapcsán. Szakács Gábor több interjúját adja közre, melyekben olyan kutatók, egyházi személyiségek szólalnak meg, akik radikális nézeteik miatt váltották ki a média vagy feletteseik rosszallását, avagy szorosabban kötődnek a magyar kulturális örökséghez. Badiny Jós Ferenc, Bulányi Béla, a pálos Vince atya pl. az egyházon belül képviselnek más-más szempontból alternatív álláspontot, de megszólal Andrássy Kurta János Pilis-kutató, Aradi Éva India-kutató, Bárdi László sinológus, Erdős László nyugalmazott honvéd ezredes vagy Kabay Lizett néprajzkutató. Szakács Gábor hírt ad ezenfelül különféle eseményekről, amelyek a magyar múlt kutatásával függenek össze. A fekete-fehér fotókkal, reprodukciókkal illusztrált kötet főként azoknak az érdeklődésére számíthat, akik osztják a szerzőpáros hun-magyar eredetmítoszba vetett hitét, Nyugat-, illetve egyházellenes álláspontját. ISBN: 963-460-622-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 830 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 22:07
. Friedrich Klára: Kőbe vésték, fába rótták.. - Jelenlegi ára: 2 830 Ft